Tour of Guangxi Cycling Tour begynder, og de fire opgaver er på plads!

Det første stop på 2024 Tour of Guangxi Road Cycling World Tour starter i Fangchenggang City. Begivenhedens grundplan er fastlagt, og de officielle konkurrencedatoer er 15. til 20. oktober. Hele ruteplanen er implementeret, og forberedelserne er på vej ind i slutspurten.

Det første stop på ruten for denne konkurrence er i Fangchenggang City, flytter derefter til Chongzuo City, passerer gennem Baise, Hechi, Laibin og ankommer endelig til Nanning, der dækker i alt 6 byer og 18 amter (byer, distrikter). Hele løbet er 1020,9 kilometer, overgangsdistancen er cirka 371 kilometer, og den samlede distance er cirka 1392 kilometer. Denne Tour of Guangxi er verdens bedste og eneste verdensturné for landevejscykling i Kina. Selvom Tour de France og Giro d’Italia er bedre kendt, er Tour of Guangxi i samme klasse som disse århundredgamle begivenheder og er den mest berømte og højeste cykelbegivenhed, der i øjeblikket afholdes i Kina.

Sidste års konkurrence tiltrak mere end 470 reportere fra 64 indenlandske og udenlandske medier. Mere end 50 medier eller platforme, inklusive Eurosport, sendte hele begivenheden live, dækker mere end 50 lande og regioner rundt om i verden og dækker en befolkning på mere end 1,3 milliarder. Det kan ses, at Tour of Guangxi har fået bred opmærksomhed, bragt betydelige overskud og er blevet en vigtig begivenhed i vores land.

Når konkurrencedatoen nærmer sig, har relevante afdelinger fuldt ud implementeret “fire greb”-arbejdet. Den første er at fuldføre banereparationsarbejdet så hurtigt som muligt. Den anden er at forbedre miljøet langs ruten og forbedre de grundlæggende servicefaciliteter af den autonome regions partiudvalg, den autonome regions sportsbureau, den autonome regions kultur- og turismeafdeling og andre afdelinger til at formulere Forbedre reklameplanen, den fjerde er at forbedre den overordnede effekt af begivenheden, tiltrække udenlandske turister, cykel-relaterede virksomheder og entusiaster til at deltage i begivenheden og forbedre den overordnede effektivitet af begivenheden. Jeg tror på, at 2024-konkurrencen bliver mere vellykket end den sidste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *