Tehty kaksi kertaa! Argentiina pudotti Kanadan ja eteni Copa America -finaaliin

Vuoden 2024 Copa American välierissä Argentiina kohtasi Kanadan. Ensimmäisellä puoliajalla Alvarez teki ensimmäisen maalin Argentiinalle. Vaihdon jälkeen Messi teki ensimmäisen maalinsa tässä Copa Americassa. Lopulta Argentiina voitti Kanadan 2-0 ja eteni finaaliin.

Ottelun alussa molemmat osapuolet hyökkäsivät ja puolustivat. 5. minuutilla Kanada siirtyi johtoon luoden hyökkäysuhkan. Schaffelbergin voimakas laukaus rangaistusalueen vasemmalla puolella oli hieman ylärimaa korkeammalla. Sitten Argentiina aloitti nopean vastahyökkäyksen. Di Maria näytti kaatuvan rangaistusalueella, mutta erotuomari ei antanut rangaistuspotkua. Sitten molemmilla osapuolilla oli laukauspaikkoja, mutta kumpikaan ei ollut tehokas.Argentina pelipaita 2024

Argentiina pääsi umpikujaan 22. minuutilla. Romero järjesti hyökkäyksen, De Paul vastaanotti pallon ja teki tarkan keskityksen, Alvarez piti puolustajaa ja pysäytti pallon, ja pääsi sitten eroon, päin maalivahtia ja teki yhden laukauksen.

Toisen puoliajan jälkeen Argentiina jatkoi maalin kasvattamista. 51. minuutilla Enzo ampui suoraan lähelle rangaistusalueen yläosaa. Pallo kosketti Messiä maalin edessä ja vaihtoi suuntaa ja meni verkkoon. Enzon laukauksesta tuli syöttö, ja Messi teki ensimmäisen maalinsa tässä Copa Americassa.jalkapallopaidat netistä

Sen jälkeen, vaikka Kanada teki henkilöstömuutoksia, se ei silti onnistunut saamaan maalia. Lopulta Argentiina voitti Kanadan 2-0 Alvarezin ja Messin maaleilla ja eteni menestyksekkäästi finaaliin. Heidän vastustajansa on Kolumbian ja Uruguayn voittaja.