Romelu Lukaku, najbolj nesrečni napadalec na tem evropskem prvenstvu

Romelu Lukaku je najnesrečnejši strelec tega evropskega prvenstva. Vsi trije njegovi goli so bili izločeni zaradi ofsajda. Romelu Lukaku je postal utelešenje igralcev, ki so na velikih tekmovanjih nenehno slabši, in želi se znebiti tega prekletstva. Bodisi v reprezentanci bodisi v milanskem Interju ni dosegel učinkovitega zadetka. Zdaj je v skupinskem delu evropskega pokala le še ena tekma. Ali lahko Romelu Lukaku dosega gole po mili volji?

Po dveh krogih iger je Belgija začasno na drugem mestu z golom prednosti. Skupina E je postala najbolj kaotična skupina v tem evropskem pokalu, saj so vse štiri ekipe dosegle rezultat 1 zmage in 1 poraza. . Poskušati morajo zmagati v tej igri. Le z zmago na tretji tekmi lahko belgijska ekipa ohrani prednost v točkah.

Potem ko je belgijska ekipa doživela dve tekmi zaletavanja, se je situacija med soigralci rahlo spremenila, sodelovanje pa ni nič nenavadnega. V 2. minuti druge tekme je Jeremy Doku podal žogo do Romeluja Lukakuja. Romelu Lukaku je premagal branilca in odlično podal priložnost za zadetek svojemu soigralcu. Po razočarajoči prvi tekmi De Bruyne ni zanikal sposobnosti svojih soigralcev in je bil vedno pripravljen ustvarjati priložnosti za zadetek Lukakuju. Žal je Romelu Lukaku znova pustil na cedilu Kevina De Bruyna, ki je na koncu zadel v 80. minuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *