Portugal väljer fortfarande att tro på Ronaldos styrka

I den här Europacupen upptäckte många fans att huvudtränarens problem var större än spelarnas prestationer. I förra matchen mot England insåg man att huvudtränaren Southgate inte alls förstod spelarnas förmågor, vilket gjorde hela matchen mer avslappnad. Detsamma gäller nu för det portugisiska laget. Det verkar som att spelarna i klubben är väldigt starka, men när de integreras tillsammans är det svårt att visa sin styrka. Första omgången är över. Bäst presterande var det tyska laget. En samarbetsstrategi med en tyst förståelse mellan spelarna.

Det portugisiska laget såg ut att ha besegrat det tjeckiska laget med 2-1, men tyvärr visste många spelare i matchen inte hur de skulle avancera spelet och göra mål. Portugals tränare Roberto Martinez bytte om spelarna på flera positioner och det såg ut som att de plötsligt inte visste hur de skulle passa bollen.

Har Portugal en sådan styrka blir det svårt för dem att ta sig vidare till semifinal. I VM 2022 valde Portugal att ge upp Ronaldo och blev förolämpade av fans runt om i världen. Nu verkar det inte spela någon avgörande roll. I det här spelet valde Portugal att inte förlita sig på styrkan hos den 25-årige forwarden, utan fortsatte att låta Ronaldo spela på planen. Portugal skulle ha förlorat segern om den unge inhopparen Francisco Conceicao inte hade gjort segermålet på övertid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *