Luka Modrics skuffelse kommer fra Kroatien

Real Madrid bringer glæde til veteranen Modric, og det kroatiske fodboldhold bringer ham sorg. Årets EM i fodbold overraskede Luka Modric, som kunne føre sit landshold til eliminering. Modric var blottet for energi i sin skuffelse og forblev på banen længe efter kampen.

Efter at Modric sluttede sin sæson med Real Madrid, rejste han til det kroatiske fodboldlandshold med et godt humør. Inden starten på EM i fodbold mente Modric, at konkurrencen ikke ville blive sværere end sidste års VM. Selv mange spillere havde samme idé som Modric, men resultaterne efter start af gruppespillet overraskede dem. Det kroatiske fodboldlandshold klarede sig dårligt ved EM i fodbold for første gang i de senere år og har stor sandsynlighed for at blive nedrykket. Som kaptajn ønsker Modric mindst at se resultatet af eliminering. Han håber at føre det kroatiske fodboldhold ind i kvartfinalen. Kampeffektiviteten af ​​det kroatiske fodboldlandshold er faldet, og mange fremragende spillere er allerede veteraner. I en lineup, hvor veteraner møder unge spillere, er fysisk kondition og reaktionsevne de største tests.

Luka Modric var ikke i stand til at føre sit land til titlen. Den andenplads til VM i fodbold er den største anerkendelse i historien om kroatisk nationalfodbold, og det er også kaptajn Modrics stolthed. Det kroatiske fodboldlandshold går videre eller udgår i gruppespillet. Luka Modric burde acceptere begge resultater. Ingen spiller kan garantere lang levetid for sin karriere. Alles konkurrenceposition har en udløbsdato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *