Impasse vernieuwing onopgelost? Davis wordt een hot commodity op de transfermarkt

De verlengingsonderhandelingen tussen Bayern München en de Canadese buitenspeler Alphonso Davies zijn in een impasse beland. Volgens Sky Sports Duitsland weigerde Bayern Davies tegen een lage prijs te verkopen en was hij van plan hem het laatste jaar van zijn contract te laten nakomen.

Hoofdcoach Kopani maakte duidelijk dat Bayern bereid is de transfer van Davies te bespreken als de ploeg een hoge transfersom biedt. Tegelijkertijd is Bayern ook bereid het contract van Davies te verlengen door zijn salaris te verhogen. Het topmanagement van Bayern heeft echter meningsverschillen over de verlengingskwestie fc bayern münchen shirt. Ploegleider Eber is geneigd om aan de salariseisen van Davies te voldoen, maar de raad van commissarissen is tegen. Dit kan ertoe leiden dat Davies volgend jaar free agent wordt.

Het gerucht gaat al langer dat Davies naar Real Madrid wordt overgeplaatst. Naarmate de verlengingsonderhandelingen van Real Madrid met Mendy echter soepel verliepen, werd het plan om Davies te introduceren tijdelijk opgeschort. Ancelotti beschouwt Mendy als de kern van de linkerkant van het team en gelooft dat hij een onmisbare linksback van wereldklasse is voor het team, dat het vernieuwingsproces tussen Real Madrid en Mendy heeft bevorderd.voetbalshirts kopen

Momenteel speelt Davies met het Canadese team in de America’s Cup. Canada verloor in de halve finale van Argentinië en werd uitgeschakeld in de halve finale. Zijn zaakwaarnemer bespreekt een contractverlenging met Bayern, maar de uitkomst is nog onduidelijk. Als de gesprekken over contractverlenging mislukken, zal Real Madrid waarschijnlijk snel handelen. Er wordt gemeld dat Real Madrid een persoonlijke overeenkomst heeft bereikt met Davies zelf en hem dit jaar of volgend jaar zal binnenhalen. Het contract van Davies bij Bayern loopt volgend jaar af, waarna hij vrij kan overstappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *