Hvad er fremtidens håb for denne tidligere stjerne?

I tredje runde af gruppe D i Europa Cuppen 2023 tabte Holland 2-3 til Østrig, et skuffende resultat. Men det, der fortjener mere opmærksomhed, er, at den 24-årige unge forsvarsspiller De Ligt har undladt at bære Hollands 2024 Europa Cup-trøje i tre på hinanden følgende kampe. Denne spiller, der engang var kendt som håbets stjerne, har stået over for mange op- og nedture og udfordringer i sin karriere i de seneste år.

De Ligt har været i søgelyset siden 2019. Han nåede Champions League-semifinalerne med Ajax og viste et utroligt potentiale. Han skiftede senere til Serie A’s Juventus til en dyr pris. På trods af hans defensive dygtighed blev han ofte spurgt og kritiseret. I sommeren 2022 tog Dericht Bayern München-trøjen på og blev holdets centrale forsvarsspiller i en periode. De Ligts præstation på det hollandske landshold er dog ikke stabil. I Qatar World Cup 2022 mistede De Ligt fuldstændig sin hovedposition.

I denne Europa Cup er De Ligts situation endnu mere bekymrende. Som en af ​​kandidaterne til det hollandske holds baglinje lykkedes det ikke igen at bruge De Ligt af træner Koeman. Efter gruppespillet, hvis det hollandske hold går ind i knockout-runderne, har De Ligt næsten ingen chance for at vende tilbage til startopstillingen. Selvom han engang var en lovende stjerne med ubegrænset berømmelse, er virkeligheden grusom. De Ligts karriere har de seneste år været plaget af skader og hans præstationer har været op- og nedture, og han har mistet sin status som holdets absolutte hovedkraft. Det er for nylig blevet rapporteret, at Bayern er klar til at sælge ham, hvis der er et passende tilbud. At dømme ud fra den nuværende situation er De Ligts fremtid fuld af usikkerhed. Men under alle omstændigheder er han stadig ung og har tid og potentiale nok til at vende tilbage til toppen. Fans håber, at han kan overvinde skaden og fortsætte med at præstere godt for landsholdet og klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *