England slår Slovakiet 2-1 og går videre til EM-kvartfinalerne

I 1/8-finalerne af Europa Cuppen blev Bellingham iført Englands trøje nr. 10 igen Englands helt. Efter at have indkasseret et mål først, fik England stædigt bundet Slovakiet med Bellinghams overheadspark i stoppetiden. Efterfølgende scorede Kane med et hovedstød i det første minut af overtiden, hvilket hjalp England med at vende sejren 2-1 og med succes gå videre til kvartfinalen.

I starten af ​​kampen virkede England lidt passivt. I det 50. minut af anden halvleg rykkede Kane til venstre, og Trippier lavede en præcis aflevering foran målet, men Foden var offside, og målet blev dømt ugyldigt. I det 54. minut blev en løs aflevering fra Englands bagbane opfanget af Streletz. Han lobbede bolden fra midtercirklen, og bolden gik lidt forbi. I det 81. minut ramte Rice målstolpen med et langskud uden for straffesparksfeltet, hvilket næsten omskrev scoringen. I det 95. minut lavede Guey et hovedstød, og Bellingham scorede med et overheadspark. England havde svært ved at udligne. I slutningen af ​​den ordinære spilletid, udlignede de to hold 1-1, og kampen gik i overtid.

I begyndelsen af ​​første halvleg af overtiden assisterede Tony, der kom ind som indskifter, Kane scorede med et hovedstød, og England tog føringen. I anden halvdel af overtiden blev Kane og Bellingham begge skiftet ud, og England fastholdt deres føring. Til sidst, efter 120 minutters hård kamp, ​​vendte England Slovakiet 2-1 og avancerede til kvartfinalen på en spændende måde.

I gruppespillet scorede England kun to mål, det ene fra Bellingham, hvis mål hjalp England med at besejre Serbien, det andet fra Kane, hvilket hjalp England med at spille med Danmark. I dagens kamp reddede Bellingham og Kane igen England. Der var dog et element af held i sejren, hvor England kun havde to skud på mål i kampen. Hvis der ikke havde været fem minutters pausetid, og Slovakiet ikke havde opgivet boldbesiddelsen i sidste øjeblik, ville resultatet måske have været et helt andet. Hvad der er sikkert er, at hvis England ikke justerer sin taktik i de næste kampe, vil det være meget svært at fortsætte med at avancere.

Efter at være gået videre til kvartfinalen skal England møde Schweiz, som eliminerede den forsvarende mester Italien. Kan England som andenpladsen i den seneste europacuppen bryde igennem Schweiz? lad os vente og se.