Det smukke ved konkurrencecykling er, at resultatet ofte afgøres i sidste øjeblik.

I cykelverdenen er Wisma Teams Wingergaard og Emirates Teams Pogačar begge superryttere i mange fans sind. De har bevist sig selv med overlegen styrke og fremragende køreevner. Et godt hold har dog ikke kun brug for en fremragende leder, men også en kaptajn med ansvar for strategi og en vicegeneral til at beskytte de bagerste. Vicegeneralen kan også bruge sine fremragende rideevner til at klare forhindringer for hovedgeneralen og stræbe efter sine egne muligheder.

I sidste års Vuelta a España stillede Wisma-holdet med to hovedspillere, Wingergaard og Roglic. Det endelige resultat var dog uventet. Iført Jumbo-Visma-uniformen klarede vicekaptajnen Kus sig godt i konkurrencen Med sine fremragende rideevner vandt Kus endelig det samlede mesterskab i Vuelta a España. Der er også mange fremragende co-drivere i UAE-teamet, Adam Yates er en af ​​dem. Ud over de tre store Tours domineret af Pogačar vandt Adam Yates også syv store ugelange løb, herunder Tour of Catalunya, Tour of Romandy og Tour of Switzerland.

Mulighed venter dem, der er forberedte. Dette års Tour de France er ved at begynde, og lederen af ​​UAE-holdet bliver Pogačar, der netop har vundet det samlede mesterskab i Giro d’Italia. Stedfortræder Adam Yates vil også konkurrere med sine fremragende køreevner. Det smukke ved konkurrencecykling er dog, at resultatet først afsløres i sidste øjeblik. Adam Yates’ styrke er åbenlys for alle, og måske får han også chancen for at vinde Tour de France som Kus. lad os vente og se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *