16-årige Yamnar glänser, Spanien vänder Frankrike med 2-1

Europacupens semifinal 2024 var upprörd. Spanien iscensatte en underbar vändning efter att ha förlorat ett mål först, och till slut besegrade Frankrike med 2-1 och gick vidare till finalen. Detta viktiga kvitteringsmål kom från en 16-årig tonåring, Lamine Yamnar, som också blev den yngste målskytten i Europacupens historia.Spanien tröja 2024

Frankrike tog ledningen först, Kolo Muyani nickade in bollen i Mbappes kryss. Spanien gav dock inte upp. I den 21:a minuten sköt Yamnar hårt från 25 meters håll, och bollen drog en båge och borrade sig ostoppbart in i det döda hörnet av målet. Detta mål hjälpte inte bara Spanien att kvittera, utan skrev också historia.

Bara 4 minuter senare sköt Olmo hårt utanför straffområdet, och bollen träffade franske målvakten Maignan och bröt. Kunde kunde inte rensa bort bollen och bollen rullade in i hans eget mål. Efter en kort dispyt tilldelades målet Olmo, som blev EM-målskytten med 3 mål.fotbollströja barn

I andra halvlek, även om Frankrike skapade några chanser, lyckades inte Hernandez och Mbappes skott träffa målet. Till slut vände Spanien framgångsrikt ett 1-0-underläge till en 2-1-seger och kommer att tävla med vinnaren av den andra semifinalen på onsdag (England eller Nederländerna) om mästerskapet.