Manchester United ser den nya schweiziska stjärnan, N’Doye blir målet för frontlinjens förstärkning

Enligt 442 mediarapporter har Premier League-jättarna Manchester United tröja siktet inställt på den schweiziske anfallaren N’Doye. Anfallaren som spelar för Serie A Bologna har uppmärksammats av de röda djävlarna med sin enastående prestation i ligan och Europacupen.

N’Doye kom till Bologna under sommarens transferfönster 2023 och blev snabbt en nyckelmedlem i laget. Han spelade 34 gånger i alla tävlingar den här säsongen. Även om han bara gjorde 2 mål och skickade 1 assist, hjälpte hans utmärkta snabbhet och goda tekniska förmåga laget att framgångsrikt kvalificera sig till Champions League nästa säsong, och gjorde honom också allmänt oroad.

I de fyra Europacupmatcher som det schweiziska laget deltog i visade N’Doye också sin goda styrka. I nyckelstriden med det tyska laget gjorde han ett mål i första halvlek för att hjälpa laget att ta ledningen. I de efterföljande utslagsrundorna spelade N’Doye också en viktig roll för att hjälpa det schweiziska laget att ta sig in i kvartsfinalen billiga fotbollströjor.

N’Doyes enastående prestation har uppmärksammats av Manchester United, och de röda djävlarna hoppas kunna förbättra styrkan och djupet i frontlinjen genom att presentera honom. N’Doyes kontrakt med Bologna går dock inte ut förrän 2027, vilket innebär att Bologna har initiativet i förhandlingarna. N’Doye är för närvarande värd 14 miljoner euro, och Bologna förväntas prissätta honom till 25 miljoner euro. Låt oss vänta och se vad Manchester United kommer att göra i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *