Sergey tog trofæet og skrev mesterskabshistorie for Panthers!

Denne Stanley Cup er bestemt til at blive et karneval for Florida Panthers fans. Stemningen nåede sit højdepunkt i det øjeblik, Alexander Barkov overrakte Stanley Cuppen til Sergey Bobrovsky. Dette var også første gang i NHLs historie, at kaptajnen overrakte trofæet direkte til målmanden, og Bobrovsky blev hovedpersonen i dette historiske øjeblik.

Panthers gik stærkt ind i Stanley Cup-slutspillet, selvom de har vundet forventningerne fra mange mennesker, som et hold, der aldrig har vundet et mesterskab, bevarer alle stadig en afventende holdning. Da Panthers mødte Edmonton Oilers i finalen, steg antallet af fans, der støttede Panthers. Oilers og Panthers mangler begge i Stanley Cup, og Oilers vandt sidst mesterskabet i 1993. Fans var endelig lettet, da Florida Panthers besejrede Edmonton Oilers 2-1 i kamp 7 i finalen.

I denne tie-break var Panthers indledningsvis stærke og førte med en samlet score på 3-0. Men i de næste par kampe tabte Panthers uventet på hinanden følgende kampe, hvilket til sidst trak spillet ind i en syvende kamp. Heldigvis, på trods af Oilers’ stærke comeback i den afgørende kamp, ​​holdt Panthers fast i deres net og vandt i sidste ende denne afgørende kamp.

For Panthers var det deres første Stanley Cup-mesterskab. Forskellig fra den tidligere oplevelse med at tabe til Vegas Golden Knights efter fem kampe, bed de tænder sammen og fortsatte til slutningen, hvor de endelig realiserede deres drøm om at vinde mesterskabet og tilføjede en herlig side til holdets historie. I dette øjeblik blev Panthers trøjer endelig stemplet med Stanley Cup’ens herlighed!

Posted in NHL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *